عفونت اندامهای داخلی از جمله مجاری گوارشی (معده و روده)، ریهها و مغز (انسفالیت)
سلام همسرم دوهفته پیش به زونا مبتلا شد که به پزشک متخصص عفونی مراجعه و دارو مصرف کرد ولی بعد دو هفته امروز دچار بی حالی و ضعیف شدید شدن آیا به خاطر زونا طبیعی است یا باید به پزشک مراجعه کنیم لطفاً راهنمایی کنید
پزشکان برای نمونهبرداری با استفاده از یک گوشپاککن استریل شده بخش کوچکی از ضایعه پوستی یا تاول را برمیدارند.
علاوه بر این برای جلوگیری از انتقال ویروس واریسلا به دیگران، توصیه میشود که فرد مبتلا، تا حد امکان زخمها و ضایعات پوستی خود را بپوشاند.
وضعیت سلامتی عمومی افراد، در ابتلا به این بیماری موثر است. به عبارت دیگر اگر از نظر جسمی، شرایط خاصی داشته باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زونا خواهید بود.
والدین فلسطینی که موفق شده بودند کودکان بیمار و گرسنه را به یکی از معدود بیمارستانهایی که پس از حمله اسرائیل همچنان در غزه فعال هستند ببرند، منتظر آمار نبودند.
همچنین افرادی که قبلاً دچار بیماری زونا شدهاند، بسیار به ندرت باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، در واقع شانس ابتلای مجدد به این بیماری فقط در حدود ۱% است.
بیماری زونا به دلیل فعال شدن مجدد ویروس "واریسلازوستر" است كه در دوران كودكی بیماری آبله مرغان را در فرد سبب شده است.
● پزشکان معمولاً با بررسی بثورات و تاولها زونا را تشخیص میدهند. همچنین سؤالاتی بیماری زونا چگونه ایجاد می شود در مورد سابقه پزشکیتان میپرسند.
● واکسن زدن میتواند از بروز علائم یا عوارض شدید زونا جلوگیری کند. همه کودکان باید دو دوز از واکسن آبله مرغان را دریافت کنند که به عنوان ایمن سازی آبله مرغان نیز شناخته میشود.
● در حالی که بثورات زونا معمولاً در اطراف یک طرف کمر ایجاد میشود، ممکن است نواری از تاولها در امتداد یک طرف پشت یا پایین کمر ظاهر شوند.
این دختر، نورا محمد، مبتلا به فیبروز [فساد الیاف، تصلب و ورم بافتها] در ریه و کبد است، شرایطی که حتی در زمان صلح میتواند کشنده باشد.
اولین قدم برای بهبود زودتر بیماری استراحت کافی است. سعی کنید خواب کافی و تغذیه مناسب داشته باشید.
بیماری زونا معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و سابقه بروز درد در یک سمت از بدن و ایجاد جوشها و تاولهای موضعی تشخیص داده میشود.